8 semne că este timpul să îți actualizezi planul de găzduire web

 


      Site-ul tău web nu mai lucrează la fel ca înainte? Ai implementat toate măsurile posibile unei accelerări rapide, dar tot nu ai primit rezultatul dorit? Cel mai probabil, e timpul să îți actualizezi planul de găzduire web, deoarece odată cu trecerea timpului, acesta își poate pierde din facilități și devine insuficient pentru derularea cu succes a afacerii tale în mediul online.

      Iată 8 semne că este timpul să te gândești la o actualizare de hosting web și la servicii de găzduire web calitative.

         1. Site-ul încetinește pe zi ce trece.

      De obicei, site-urile care merg lent devin foarte frustante, iar mai ales pentru utilizatori. În plus, motoarele de căutare vor arăta, de asemenea, că site-ul tău apare tot mai jos în rezultatele de căutare pe google.

           2. E nevoie să adaugi imagini și video-uri.

         Majoritatea utilizatorilor iubesc fotografiile și video-urile atractive, însă la un moment dat, planul tău actual de găzduire poate deveni copleșit de media. Tocmai de aceea, e recomandat să treci la un plan de hosting în cloud care oferă performanțe mai rapide.

           3. Ai așteptări în ceea ce privește creșterea traficului de pe site.

         Planifici lansarea pe piață a unui nou produs? Sau poate ai o campanie de marketing în derulare și vrei să ai rezultate cât mai vizibile? Atunci asigură-te că site-ul tău poate gestiona mai mult trafic decât de obicei, deoarece utilizatorii tăi vor dori să poată vizita site-ul fără a vedea mesaje de eroare.

            4. Vânzările cresc rapid și vei avea nevoie de o creștere constantă a traficului.

         Din punct de vedere financiar, dar și tehnic, o planificare de acest fel este doar binevenită, deoarece îți salvezi propriile resurse fără a arunca bani în vânt. Astfel, cu ajutorul unei noi actualizări de găzduire website îți planifici afacerea cu un pas înainte și ieși învingător din orice situație.

       5. Dorești funcții de securitate încorporate și upgrade-uri care vin cu găzduire gestionată.

            Indiferent dacă ai o afacere mare sau un simplu magazin online pe care vinzi produse, securitatea este esențială. Chiar dacă site-ul tău web nu pare a fi o țintă principală pentru activitățile rău intenționate, există de fapt o mulțime de roboți care nu încearcă decât să facă ravagii pe site-ul tău.

           6. Ai nevoie de un sandbox sau de un site demonstrativ pentru clienți.

       Pentru a experimenta noi idei pentru clienții tăi, ai nevoie de un spațiu de lucru cu suficiente resurse. În acel fel, planurile Virtual Private Server (VPS) sunt ideale pentru configurarea acestui tip de mediu sandbox unde poți testa diferite acțiuni pentru site sau clienți.

            7. Ai în conducere mai multe site-uri web pentru diferiți clienți.

        În cazul în care ești un designer sau chiar un dezvoltator web, cu siguranță ai de interacționat cu domeniile clienților care se bazează pe găzduirea partajată, însă adevărul e că acest lucru funcționează doar până la un moment.

             8. Se apropie sezonul vânzărilor (inclusiv perioada sărbătorilor).

      Majoritatea antreprenorilor investesc mult timp și energie creativă în planificarea promoțiilor speciale pentru a atrage cumpărătorii de sărbători sau în sezonuri speciale. Perioada de nefuncționare a site-ului în aceste perioade însă, este frustrantă pentru clienți, așa că actualizarea planului de găzduire web este un proces absolut necesar. 

        Ce zici, ești gata să explorezi opțiuni de upgrade pentru planul tău de găzduire web? MegaHost te ajută cu toate informațiile necesare și îți pune la dispoziție servicii de găzduire web ieftină, înregistrare de domenii web, server dedicat, VPS hosting, precum și alte servicii importante! Nu ezita să contactezi echipa de asistență pentru a face cea mai bună alegere în favoarea unui hosting ieftin și calitativ!

Comments

Popular posts from this blog

Cel mai bun provider de hosting adaptat pentru nevoile tale!

Hosting web accesibil pentru startup-uri: soluții adaptate startup-urilor și întreprinderilor mici, concentrate pe planuri de hosting rentabile și pe modul în care acestea pot ajuta antreprenorii să-și demareze proiectele